Större bilder

Om ni klickar på bilderna så blir dom större, i sin naturliga storlek. Ni får då även alla bilder i ett "bildspel" som ni kan klicka fram och i naturlig storlek.

lördag 11 juli 2015

Sista dagen med sommaren i city

Idag är det avslutning av sommaren i city i Kristianstad. Dom senaste åren har det varit ett stort fiasko, inget undantag i år! Visserligen har dom uppträde på stora torgs scen, men Kristianstads kommun struntar i att ha ett fungerande program på sin sida så man vet inte från dag till dag vad som händer där. Ett annat stort fiasko och dålig stil är barnens dag som var den åttonde Juli hade ett inträde på 120 kronor! Tänk på en barnfamilj med 3 barn och två vuxna plus glass, läsk och annat! Vad gör dom kommunala tjänstemännen med det stora överskottet det måste bli? Säkert någon "studieresa" till USA eller något annat land!

Här är iallafall några bilder jag tagit på eftermiddagen, se om jag orkar cykla dit ikväll och ta foto på människor somhar det kul, ändå det bara finns ett(1) öltält, visserligen stort men det blir trångt! Sommaren i city är hoppackad i Södertorg så rätt namn skulle vara, sommaren på södertorg

Dom här bajamajorna kommer säkert att ringla med köande folk efter all öldrickande!☻☻

Det enda öltältet på hela festivalen!!! Det är visserligen stort men tvingar ju folk att hålla sig till ett ställe, jämfört med Kristianstads dagarna som var över hela city.

                                               Radiobilar är ett måste på ett nöjesfält.

                                                           Barnens egna "Bungyjump"




Detta är nytt för mig. Man kan ladda ett kort som man sen kan åka med. Rätt smart faktiskt.



Och min favorit karusell, kaffekopparna eller teekopparna som en del säger. En klassiker som är lika rolig idag som för 30 år sedan.


Det fanns en del andra karuseller med men dom står trångt, samma med matstånden och lotteristånden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar